Kalastusmestari – ohjelma

Kalastusmestari
Tv2 kanavalla alkaa 7.6.2014 uusi kalastussarja.

kalastusmestari

 

Uuden kalastussarjan kuvauksissa Lahden seudun nuoria pyytäjiä on ollut edustamassa seuran nuoriin konkareihin lukeutuva Eemeli Ylinen!

Artikkeli luettavissa fisuun.fi – sivustolla ja SVK:n kotisivuilla

_________________________________________________________________________________________

Kalastusmestari nimeä kantava sarja on osa huippusuosittua Ylen Nuoret Mestarit ohjelmaperhettä. Viikoittain esitettävässä kuusiosaisessa Kalastusmestarissa nuoret kalastuksen harrastajat mittelevät taitojaan erilaisissa kalastustaitoja vaativissa tehtävissä. Taitoja, hermoja ja yhteispeliä koetellaan niin tunnistuksessa, välineissä kuin erilaisissa kalastusmuodoissa.

Ohjelmasarjan tavoitteena on olla viihdyttävä kokonaisuus ladattuna suurella tietomäärällä painavaa asiaa kalastuksesta.

”Tavoitteena on saada aikaseksi ohjelmasarja, joka puhuttelee uusia mahdollisia kalastuksen harrastajia ja unohtamatta lajiin jo vihkiytyneitä”, sanovat Kalastusmestarin kilpailupäälliköt Olli Saari ja Janne Rautanen.

”Kalastus kätkee sisäänsä lukemattomia eri genrejä ja tapoja harrastaa. Toivottavasti saamme avattua tätä mukaansa tempaavaa maailmaa mahdollisimman monille ja monen ikäisille katsojille. Haluamme tehdä nuorille suunnatun, mutta koko perheen kalastusohjelman”, toteaa sarjan tuottaja Tomi Paajanen.

Kalastusmestari on Story Of Sports tuotantoyhtiön ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön yhteistuotanto. Sarja kuvataan keväällä 2014 ja se nähdään Yle TV 2 kanavalla lauantaina 7.6. klo 10.00 alkaen ja uusinnat perjantaisin Yle TV 2 kanavalla klo 12.