Menneet leirit

Rapsaa menneistä leireistä 🙂

______________________________________________________________________________

Nuorten kalastusleiri, Sysmän Isoranta 7.-10.7.2016

WP_20160709_14_49_32_Pro

Eetun leiriläisten saamista suurin Hauki

Eetun leiriläisten saamista suurin Hauki

Kalakisa alkamassa Mikon ja Eemelin komennossa

Kalakisa alkamassa Mikon ja Eemelin komennossa

Timo mietteliäänä

Timo mietteliäänä

Aamupalalla hieman mietteliäänä

Aamupalalla hieman mietteliäänä

Antti ja Eetu

Antti ja Eetu

Päijänteen pintaa illan suussa

Päijänteen pintaa illan suussa


Kuvia lisätty LSNP galleriaan

Kuvia kalastusleireiltä 🙂

Yksittäisiä kuvia voit myös kommentoida ja arvostella. 😉


Perheleiri Kuhmoisten Tanhuan leirikeskus 10.-13.7.2012

Kaakkois-Suomen vapaa-ajankalastajapiiri sekä Lahden Seudun Nuoret Pyytäjät järjestivät SVK:n valtakunnallisen perheleirin 10.-13.7.2012 Kuhmoisten Tanhuan leirikeskuksessa.


Kalastustarvikkeita lahjoituksena

libraryLahden Seudun Nuoret Pyytäjät ry haluaa kiittää Pekka Rekiötä
saamastaan lahjoituksesta nuorisotyön hyväksi.

Perjantaina 18.5.2012 aamulla ennen kukonlaulua lähdimme Lahdesta Kinnusen Pekan kanssa noutamaan Kuopiosta Rekiön Pekan nuorisotyölle lahjoittamia kalastustarvikkeita.
Lue lisää sekä samassa pdf:ssä rapsaa Kerityn leiriltä tästä (pdf)


Nuorten talvileiri 2.-4.3.2012 Luhtaanpirtti, Nastola

KSVAKAPIKaakkois-Suomen vapaa-ajan kalastajapiirin nuoret kävi koittamassa taitojaan Nastolan Salajärvellä. Nastolan Luhtaanpirtti toimi tukikohtana piirin neljännelle nuorten pilkkileirille. Valitettavasti sairaudet söi tulijat vain 4 nuoreen. Leirin ajankohta oli 2-4.3.2012.

Perjantai-ilta aloitettiin iskukoukkujen ja verkon (Veikko Karinkanta) laitolla, joka kuitenkin jäi asentamatta kun kova tuuli vei uittolaudan äänen mennessään, eikä mukana ollut riukua, millä olisi voinut uittaa verkon paikoilleen. Iskukoukkujen (Mikko Ilmèn) asennuksen jälkeen nuoret kokeili pilkkimistä, mutta saalis jäi heikoksi. Jäältä tulon jälkeen syötiin ja hetken lepäilyn jälkeen siirryttiin saunomaan ja makkaran paistoon. Yöpuulle käytiin vasta puolenyön maissa vilkkaiden keskustelujen kera.
Lue koko reissurapsa: Nuorten talvikalastusleri 2.-4.3.2012 (pdf)
Muutama kuva leiriltä: leirikuvia nuorten galleriassa.


Nuoret pyytäjät ravustamassa.

| Muutama kuva leiriltä |

Lahden seudun nuoret pyytäjät kävivät 9-11.9.2011 oppimassa ravustuksen saloja Tuuloksen Kuohijärvellä.

Leirille lähdettiin kerhohuoneen pihasta perjantai iltana ja perille saavuttiin hämärän rajoissa. Leiripaikkana toimi Kuohijärvellä saari johon siirryttiin kahdella soutuveneellä. Osa porukasta rupesi kasaamaan leiriä, kun osa lähti tarkistamaan ja uudelleen syötittämään jo edelllisenä päivänä asennettuja mertoja. Leirivetäjistä Timpalla oli hankittu luvat muutamaa mertaa varten.
Leiri sujui kaikin puolin hyvin rapuja tuli n.100, joista 20 rapua keitettiin lauantain aikana ja syötiin suurella innolla. Lauantaina sattuneet sadekuurot vähän haittasivat mutta onneksi ne ei kestäneet kauan, lisäksi yksi leiriläisistä tuli kuumeeseen ja toimitettiin vetäjien toimesta vanhempien huostaan paranemaan. Kaikkiaan leirille lähti 6 nuorta ja vetäjinä toimi Timo, Taneli ja Pekka. Kalaa leirillä tuli tosi huonosti mutta ei tuo tuntunut nuoria hirveästi haittaavan, hauskaa tuntu olevan ja kun vielä lauantai iltana leirissä vieraili pariin otteeseen supikoira niin nuorilla oli jännitystä, että tuleeko se yöllä telttaan.

Nuoret nautti leiristä ja kyselivät onko leirejä enemmän. Niitä pyritään mahdollisuuksien ja rahavarojen mukaan pitämään (lue sponsoreita tarvittaan seuralle).

Pekka Kinnunen